miercuri, 1 aprilie 2009

COMISIOANE SI BONUSURI

COMISIOANE SI BONUSURI
DEVENIND REPREZENTANT METROPOLITAN SELECTION BENEFICIATI DE UN COMISION ECHIVALENT CU 25% ,INCEPAND DE LA COMENZILE DE 1OO LEI PRETURI CU DISCOUNT!
Castigul dumneavoastra il obtineti din diferenta dintre pretul pe care il platiti cand luati produsele de la noi si pretul din catalog la care vindeti produsele clientilor dumneavoastra.

OPORTUNITATI (BONUSURI)
1) INSCRIE O PERSOANA SI BENEFICIEZI PE LANGA COMISIONUL TAU DE REPREZENTANT(25%) DE BONUS 10% DIN VANZARILE PERSOANEI RESPECTIVE (NIVEL 1-REPREZENTANTII TAI DIRECTI)

2) DACA IMPREUNA CU REPREZENTANTII TAI FACETI COMENZI DE 600LEI PE LUNA , BENEFICIEZI DE 35% COMISION PENTRU COMENZILE TALE,PLUS BONUSUL DE 10% DE LA FIECARE REPREZENTANT AL TAU, AVAND STATUT DE COORDONATOR

3)DACA O PERSOANA INSCRISA DE TINE INSCRIE LA RANDUL EI PE ALTCINEVA , ATUNCI IEI BONUS DE LA TOATE NIVELURILE RETELEI, DUPA CUM URMEAZA:

nivel 1=10%,

nivel 2= 5%,

nivel 3=2,5%,

nivel 4=1,25%,

nivel 5=0,62%...etc

Cum inscriu alti oameni in retea?

· Puteti crea chiar dumneavoastra contul acelei persoane in site. Pentru a inscrie persoana in reteaua dumneavoastra, la crearea contului va trebui sa treceti Codul dumneavoastra de reprezentant in pagina de creare a contului noului reprezentant. Codul dumneavoastra il veti gasi in pagina dumneavoastra la "CONTUL MEU", langa "reteaua si bonusul d-voastra"

· Puteti ruga reprezentantul sa-si creeze singur contul. Asigurati-va ca i-ati comunicat codul dumneavoastra de reprezentant cand isi face contul!

Automat acea persoana va aparea la d-voastra in retea,dar dupa ce a plasat prima lui comanda,fie ea si de 1 catalog pentru inceput!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu